Pemasaran Media Sosial

Bersedia untuk mendapatkan media social untuk Bisnes anda?

Kami mencipta strategi yang sesuai untuk keperluan dan kena dengan kesesuaian perniagaan anda. Kami akan membuat pelanggan sasaran anda, mengambil bahagian dan secara aktif mencipta perniagaan anda di media social.

Media social memainkan peranan penting dalam menjangkau massa

Mempunyai media sosial yang baik untuk perniagaan anda bukan lagi menjadi satu pilihan, tetapi satu keperluan. Sebuah perniagaan HARUS diposting untuk terus kekal top-of-mind. Rangkaian sosial membantu anda mengemas kini ciri – ciri baru dengan kerap yang boleh membantu perniagaan anda berkembang dan lebih banyak daripada mereka sekarang mempunyai spesifik pilihan pengiklanan yang tersedia.

Media Sosial Membantu Membina Kesetian Jenama

Tidak ada cara yang lebih baik untuk membina kesetiaan jenama dengan menunjukkan and CARE mengenai pelanggan anda. Kehadiran media sosial yang baik adalah memberi bantuan kepada pengikut, maklumat berguna dan menghiburkan tanpa meminta apa – apa balasan.

Media Sosial Menjana Leads

Apabila seseorang mahu produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan, anda mestilah mahu jenama anda menjadi yang pertama dalam fikiran mereka. Media sosial yang baik ialah strategi pemasaran yang harus merangkumi panggilan yang baik kepada tindakan yang diambil memimpin dan memacu jualan.

PROSES MEDIA SOSIAL KAMI, DARI MULA HINGGA AKHIR

Menggunakan platform media sosial yang sesuai untuk mesej yang diinginkan. Kami akan menghasilkan laporan bulanan atau suku tahunan untuk membantu anda memahami prestasi kempen anda pada semua pelanggan dan platform yang disasarkan.
Perancangan

Langkah I :Kami akan membantu anda merancang strategi media sosial anda dan mengenalpasti apakah sasaran pelanggan untuk perniagaan anda.

Persediaan

Langkah II : Apabila kami masuk ke dalam pelan, kami akan membantu anda menyiapkan profil anda dengan imej, penerangan dan usaha pengoptimalan lain pada akaun sosial media anda.

Pengurusan

Langkah III :Sama ada anda memerlukan sokongan atau memerlukan kami untuk menguruskan media sosial anda, kami di sini sedia untuk membantu menguruskan segala – galanya seperti posting hari, memantau komen dan meyusun segalanya.

Pengukuran

Langkah IV : Untuk membantu mengukur ROI, kami akan membuat laporan dan analisis pencapaian pelanggan anda, suka, komen, mesej dan metrik penting yang lain selepas tamat tempoh pengurusan.

Kami menyiarkan pelbagai jenis kandungan bergantung pada apa yang sesuai dengan jenama anda dan matlamat anda.

Tidak seperti agensi media sosial lain

Kami mengikuti 70/30 strategi profesional pemasaran media sosial, di mana 70% daripada jawatan anda bertujuan melibatkan pengikut anda, 30% akan menceritakan kisah jenama anda kepada mereka. Kenapa, kerana pengguna Media Sosial tidak bersedia untuk mencari perniagaan di sini, kerana ia adalah tempat untuk menikmati kemas kini, berita, hiburan, kucing, virus dan pendidikan rakan-rakan mereka. Dapatkan perundingan percuma dari kami hari ini. Bagaimana kami membantu untuk mencapai matlamat anda daripada pengikut kepada pelanggan setia anda.

Ini adalah catatan Instagram terkini kami.

web design
web design
internet marketing
inspirasi_malaysia
inspirasi_malaysia
inspirasi_malaysia

Ada Projek dalam Fikiran Anda?

Beritahu kami tentang syarikat anda, kami akan kembali kepada anda dengan pelan yang sesuai dengan anda dalam masa 2
hari perniagaan. Tiada kewajipan yang anda perlu fikir bahawa kami sesuai atau tidak untuk perniagaan anda.