Pemasaran Internet IM menawarkan Internet berubah perniagaan perkhidmatan pemasaran kepada rakyat Malaysia perniagaan dan usahawan

WEB DESIGN & DEVELOPMENT
DIGITAL ADVERTISING
PEMASARAN MEDIA SOSIAL
DEVELOPM APPS MOBILE
PEMASARAN KANDUNGAN
PENGURUS LAZADA & SHOPEE

Sebagai salah satu tempat pertama di Kuala Lumpur agensi pemasaran web, kami tolak kekeliruan dan kekaburan dari dalam talian Pemasaran. Dengan berbuat demikian, kami membantu anda pendedahan dalam online yang lebih baik semasa meletakkan jenama anda di hadapan 'sedia untuk berbelanja' pelanggan ..

Pemasaran Internet IM adalah dilancarkan secara rasmi sebagai perkhidmatan penuh agensi pemasaran web pada tahun 2017. Walau bagaimanapun, cerita sebenar kita bermula lebih awal daripada ini.

Pengasas IM IM Lucian Yong dan David Cheng pertama kali bertemu sebagai pelajar dengan hasrat bersama untuk pemasaran dan teknologi Internet moden.

Menjelang tahun 2005, pasangan itu sudah pun menggunakannya bakat mereka dengan freelancing sebagai web sambilan pereka. Cepat mendapat pengiktirafan dalam talian kemudian melihat Yong dan Cheng mula bekerja dengan jenama global utama seperti Standard Chartered Bank.

Membina kejayaan ini, Lucian Yong dan David Cheng memutuskan untuk membawa bakat mereka rumah ke Malaysia. Sehingga kini, ini telah menyaksikan pasangan ini memainkan peranan penting dalam menubuhkan beberapa bahagian atas Usaha e-dagang Malaysia.

Kepimpinan

Setiap projek dan pelanggan tunggal secara peribadi yang dikendalikan oleh pengasas bersama kami.

Lucian Yong

Pengasas bersama

David Cheng

Pengasas Bersama

Nombor 1 Agensi Pemasaran Web untuk Pemula Malaysia

Hari ini, Lucian Yong dan David Cheng telah menumpukan perhatian mereka untuk membantu usahawan Malaysia dan kecil perniagaan.

Dalam era digital moden, mempunyai laman web yang canggih dan sangat interaktif adalah prasyarat bagi sebarang perniagaan. IM Oleh itu, perkhidmatan Pemasaran Internet membina pengalaman digital mendalam yang menarik perhatian pengguna.

  • Manfaat dari perkhidmatan reka bentuk web yang canggih.
  • Dapatkan sokongan strategi pengiklanan dalam talian berasaskan hasil.
  • Mendapat manfaat dari SEO berdarah dan pemasaran laman web.

Agensi Pemasaran Digital abad ke-21 anda

Pemasaran Internet IM berpusat di Selangor tetapi bekerja dengan Kuala Lumpur dan pelanggan antarabangsa.

Daripada pemikiran yang kreatif, kami menawarkan reka bentuk web dan Perkhidmatan pemasaran internet yang setanding dengan kualiti yang ditawarkan oleh mana-mana pemasaran utama di London atau New York agensi. Cuma yang berbeza adalah harga kami.

Mendapat manfaat daripada SEO, web yang terkenal di dunia reka bentuk, dan kepakaran pemasaran dalam talian, oleh menjangkau IM IM untuk perundingan percuma.

Ada Projek dalam Fikiran Anda?

Beritahu kami tentang syarikat anda, kami akan kembali kepada anda dengan pelan yang sesuai dengan anda dalam masa 2 hari perniagaan. Tiada kewajipan yang anda perlu fikir bahawa kami sesuai atau tidak untuk perniagaan anda.